Bus.be informatieve website voor de bus & touringcar branche in de BEnelux  
 
 
 
 
 
 
   
 
Bus.be fotohoek
Bus.be heeft twee fotoalbums. In het "normale" fotoalbum besteden we aandacht aan foto's van bussen en touringcars van alle merken. Hierin kunt u ook fotoseries vinden van de verschillende beurzen zoals Busworld en de IAA maar ook van evenementen zoals De Wereld van de Touringcar.
 
Het tweede fotoalbum is een special rond het merk Bova. In dit fotoalbum vindt u vele foto's van de Bova Futura, de Magiq maar ook van de oudere modellen zoals de Bova Benelux en Europa.
 
Bekijk de busvideo's van Busmania nu via Bus.be  Bezoek het Bus.be fotoalbum met foto's van bussen en touringcars  Bezoek het Bova fotoalbum met foto's van Bova touringcars vanaf de jaren '80  Bekijk grote panorama foto's van busparkeerplaatsen en meer
 
Op deze pagina geven wij u een overzicht van de laatste toevoegingen aan beide fotoalbums, soms met een beschrijving van het evenement of de beurs waarop deze foto's zijn gemaakt. Bus.be ontvangt af en toe interessante foto's van andere hobbyisten of chauffeurs. Deze foto's zijn een welkome aanvulling op het door ons gemaakte beeldmateriaal. Bus.be plaatst deze foto's graag en altijd met een vermelding van de fotograaf.
 
Foto's uit het Bus.be fotoalbum voor busspotters maak je zelf ook mooie busfoto's? Stuur een e-mail en vraag een inlogcode of stuur je foto's naar ons toe.

Foto's uit het Bus.be VDL Bova fotoalbum maak je zelf ook mooie busfoto's? Stuur een e-mail en vraag een inlogcode of stuur je foto's naar ons toe. Klik op een foto om de hele fotoserie te bekijken
 
Pagina 1/8
 
 
    VAN HOOL lanceert een nieuwe superhoogdekker touringcar  

Voor de Engelse autocarondernemer Eavesway ontwierp VAN HOOL een nieuw type touringcar dat de mogelijkheid biedt om zonder liftsysteem toch toegankelijk te zijn voor rolstoelgebruikers. Op 14 april werd in de Atley Hall in Northwich, Cheshire, de eerste van tien voertuigen aan de Engelse vakpers voorgesteld.

Meer > > >

 
    Bezoek byberg & Nordin Starliner aan Amsterdam  

Op 27 april bezocht een Neoplan Starliner van Byberg & Nordin een uitgebreid bezoek aan Amsterdam. Bus.be maakte een fotoreportage van deze touringcar

Meer > > >

 
    Gassan Diamond\'s  

Op 27 april zijn enkele foto\'s gemaakt op de busparking van Gassan Diamonds. Hier komen diverse touringcars uit binnen- en buitenland samen.

Meer > > >

 
    De Fabeltjesbus bezoekt Den Bosch  

Op 30 september ging Fabeltjeskrant de Musical in premiere in Den Bosch. Uiteraard was de Fabeltjesbus® ook aanwezig. Deze fabeltjesbus reeds de cast van de Fabeltjeskrant musical als ook de reizigers van de fabeltjestrein.

Meer > > >

 
    Foto Jagotravel Bova Magiq ZDS  

Van Jagotravel ontvingen wij een foto van een Bova Magiq van ZDS (Zoetermeerse Dagtochten Specialist). Jagotravel is zeer tevreden over deze touringcar en huurt deze dan ook met plezier voor haar buitenlandse reizen.

Meer > > >

 
    Volvo 9700 ’Coach of the year 2008’  

De Volvo 9700 is door de uit vakjournalisten bestaande Europese jury benoemd tot ‘Coach of the year 2008’. De jury complimenteerde de Volvo 9700 met het hoge passagiers- en chauffeurscomfort “een geweldige touringcar om mee te rijden”, aldus de vakjury. De jury kwam tot dit besluit na 3 dagen test rijden in Zwitserland. De concurrentie om deze felbegeerde titel was dit jaar sterker dan ooit, met 6 rivalen als Mercedes, Neoplan en Irisbus.

Meer > > >

 
    Visch Coaches bezoekt Lemmer  

Op 21 september bezocht Visch Coaches Lemmer met twee touringcars, de Scania Irizar PB 12 meter en 14 meter.

Meer > > >

 
    Bedrijfsbezoek Pauw Reizen in Maasmechelen  

Op 20 september jl. maakte Benny een fotoserie van het bedrijf Pauw Reizen NV in Maasmechelen. Tijdens dit bedrijfsbzoek waren de diverse dubbeldekkers in de Solmar kleurstelling aanwezig.

Meer > > >

 
    VIP Magiq voor Munckhof Tours  

Maandag 27 augustus 2007 heeft Wim van der Leegte, President-Directeur van de VDL Groep, hoogstpersoonlijk een nieuwe VIP Magiq overhandigd aan Jan Tops, directeur van Munckhof Tours. Het betreft een Magiq MHD 122-410 met een lengte van 12,2 meter en voorzien van de Euro 5 DAF MX 300 S motor.

Meer > > >

 
    Fotospecial Van Bogget Verrebroek door Benny  

Benny maakte onlangs een fotoreportage op het terrein van touringcarbedrijf Van Bogget in verrebroek. Een gezellige firma die haar wagenpark graag toonde. Benny maakte foto\'s van het bedrijf en het aanwezige wagenpark. Van Bogget heeft tevens een speciale Setra oldtimer die zeer geschikt is voor trouwvervoer.

Meer > > >

 
 
   

 volgende pagina
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)

     
   
 
 
    Unitedbus | Juridische Informatie |  Copyright | Laatste aanpassing: 1 november 2007  
 
   
   
   

     
  Maakt u foto's van bussen en touringcars? Vraag een inlogcode voor ons fotoalbum aan of zend u foto's naar info@bus.be  
  U kunt de foto's bekijken van de volgende fotografen:  
   
 

 

 
 

Klik op een foto om de hele fotoserie te bekijken

 

Bezoek het Touringcarforum op http://www.touringcarforum.net en praat mee!

Bezoek het Touringcarforum op http://www.touringcarforum.net en praat mee!